Laddar Evenemang

« Alla

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Matka E-P:n yritystarinoiden näyttämölle

21.10.2017, 15:00 - 22.10.2017, 21:00

Boostin matka 20.-21.10.2017

Omiin yrityssuunnitelmiin kannattaa ehdottomasti lähteä hakemaan rohkaisua Etelä-Pohjanmaalta. Siellä ei kuljeta leuka rinnassa kohti seuraavaa pettymystä vaan hyödynnetään rahoitusmahdollisuudet ja pistetään firmat pystyyn periksi antamattomalla asenteella. Eiköhän mennä pikkubussilla paikan päälle ja kuulemaan yritystarinat yrittäjien ittensä kertomina. BOOSTI-hanke järjestää ekskursion, johon nopeimmilla on mahdollisuus osallistua. Bussi Pohjanmaalle starttaa perjantaina 20.10. klo 15 Helsingistä ja kurvailee Hämeenlinnan kautta kohti E-P:tä. Perjantai-iltaa vietämme Peräseinäjoelle E-P:n MaNujen kanssa saunan merkeissä ja yövymme Ilomäen maatilamatkailun majoituksessa.
Lauantai 21.10 on varsinainen reissupäivä. Tutustumme päivän aikana mm. LaidunHerefordin, Valkoisen Puun ja Toni Harjun Koneurakoinnin yritystarinoihin. Bussin nokka kääntyy kohti kotia, niin että klo 21 maissa olemme Helsingissä/pääkaupunkiseudulla.
Matkan hinta on 30 euroa /hlö (sisältäen matkat ja majoituksen, aamupalan ja perjantai-illan saunan). Lisäksi matkalla on lauantaina omakustanteinen lounas (12,90 euroa) Valkoisessa Puussa. Ilmoittautumislinkki >>