Laddar Evenemang

« Alla

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Toimiva taloudenhoito -koulutuspäivä

17.11.2018, 09:00 - 15:00

Toimiva taloudenhoito -koulutuspäivä

Miten yhdistyksen taloutta hoidetaan? Mitkä lait vaikuttavat yhdistyksen taloudenhoitoon? Miten kirjanpito toimii? Mitä yhdistyksen täytyy tietää palkanmaksusta ja veroista?

Toimiva taloudenhoito -koulutuksessa on käsittelyssä yhdistyksen taloudenhoito ja käydään läpi lait ja asetukset, jotka ohjaavat taloudenhoitoa. Koulutuksessa selviää myös miten erilaiset roolit ja tehtävät (taloudenhoitaja, rahastonhoitaja, puheenjohtaja, toiminnantarkastaja jne.) poikkeavat ja miten taloudenpitoa kannattaa organisoida. Koulutuksen jälkeen osallistuja ymmärtää tuloslaskelman ja taseen sekä osaa hoitaa tärkeimmät verotukseen ja palkanlaskentaan liittyvät asiat. Kahdenkertaista kirjanpitoa ja maksuliikenteen hoitoa käydään sen verran läpi, että osallistuja pystyy aloittamaan itsenäisesti hoitaa näitä tehtäviä koulutuksen jälkeen.

Päivän aikana saa myös ison joukon vinkkejä, miten erilaisin sähköisin verkkopalveluin ja taloushallinnon työkaluin taloudenhoitoa voidaan parantaa. Osallistujat saavat siis hyvät valmiudet yhdistyksen taloudenhoitoon.

HUOM! Ilmoittautumisaika korjattu! Ilmoittautumiset 1.11. mennessä: Li-Marie Santala, 040 158 8038 tai li-marie.santala@silmu.info
Koulutus on maksuton ja voi osallistua yhteen, kahteen tai kaikkiin. Kerro myös mahdollisesta ruokavaliosta. Kiitos.

Tervetuloa mukaan!

Detaljer

Datum:
17.11.2018
Tid:
09:00 - 15:00
Evenemang Taggar:
, , ,
Webbplats:
https://www.itukylat.fi/blog/syksyn-yhdessa-osaamme-koulutukset/

Arrangör

Silmu-kylät ry
Telefon:
040 1588 038
E-post:
li-marie.santala@silmu.info
Webbplats:
https://www.itukylat.fi/

Plats

WSOYn auditorio K-porras, kellari)
Mannerheiminkatu 20
Porvoo,
+ Google Map