Laddar Evenemang

« Alla

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Keinoja menestykseen ja kasvuun tuottajaretkeltä Itä-Uudellemaalle

29.1.2018, 07:00 - 17:30

Lähiruokaa Uudeltamaalta – hanke järjestää Itä-Uudellemaalle suuntautuvan tuottajaretken, jossa haetaan uusia ideoita oman toiminnan kehittämiseen. Elintarviketuottajien retkellä tutustumme kolmeen innovatiiviseen uusmaalaiseen yritykseen, joiden toimintamalleista ja kokemuksista voi inspiroitua oman toiminnan kehittämisessä. Ensin tutustumme Myrskylän Savun uusittuihin toimitiloihin ja tehtaanmyymälään. Arto Eloranta esittelee toimitilat ja kertoo tuottajayhteistyötä tehtaanmyymälässä. Sitten siirrymme Gobbas Gårdiin, jossa Aira Sévon kertoo, mitä toimiva yhteistyö ammattikeittiöiden kanssa edellyttää elintarviketuottajalta ja kannattaako erikoistuminen. Gobbas Gårdilla on mahdollisuus nauttia omakustanteinen lounas. Lounaan jälkeen tutustumme vuoden 2016 uusimalaiseen yritykseen, Robbes Lilla Trädgårdiin ja sen innovatiivisiin tuotantoratkaisuihin. Linja-auton kyytiin on mahdollista tulla Lohjalta, Hyvinkäältä ja Myrskylästä. Voimme tarvittaessa sopia välipysähdyksistä. Retki on maksuton.
Retken ohjelma pdf >>
Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 10.1.2018 tästä linkistä >>
Lisätietoja Aija Laaksonen, p. 050-3795643 aija.laaksonen@hyria.fi
Tervetuloa!