Meistä

Tiedotushanke Meidän Uusimaaseutu - Vår Nylandsbygd on saanut jatkoaikaa vuoden 2018 elokuun loppuun saakka. Me hankkeessa työskentelevät olemme Ammi Malkamäki ja Annika Söderholm-Emas. Hanke toteutetaan kahdella kielellä Hämeen ammattikorkeakoulun ja Ammattikorkeakoulu Novian yhteistyönä.

Työhömme kuuluu tiedottaa Uudenmaan maaseutuohjelmaan liittyvistä aiheista. Olemme käyneet paikan päällä tutustumassa hankkeiseen ja yrityksiin, jotka ovat saaneet rahoitusta maaseutuohjelmasta. Hankkeita ja yritystukikohteita esitellään sivustollamme sekä facebook-ryhmissämme.

Tänä keväänä Meidän Uusimaaseutu – Vår Nylandsbygd vastaa maataloustuki-infojen käytännön järjestelyistä. Ensisijainen tiedotuskanavamme ovat verkkosivustomme www.uusimaaseutu.fi ja www.nylandsbygd.fi sekä Facebook-sivustomme, joita on kaksi, suomenkielinen Meidän Uusimaaseutu – Vår Nylandsbygd sekä ruotsinkielinen Vår Nylandsbygd – Meidän Uusimaaseutu. Siellä esitellään hankkeita, yrittäjiä ja yleistä tietoa maaseutuohjelman ajankohtaisista asioista. Käy tykkäämässä molemmista - pysyt kärryillä siitä, mitä hankkeessamme on meneillään!

.


AMMI MALKAMÄKI

Ammi Malkamäki on hortonomi AMK ja on aiemmin työskennyllyt mm. Länsi-Uudenmaan maaseutuhallinnossa sekä Uudenmaan ELY-keskuksessa.

ANNIKA SÖDERHOLM-EMAS

Annika Söderholm-Emas on hortonomi AMK ja on aiemmin työskennyllyt mm. freelancekirjoittajana puutarhalehdelle Trädgårdsnytt.