Meistä

Tiedotushanke Meidän Uusimaaseutu - Vår Nylandsbygd on ollut käynnissä noin vuoden, mutta hanketyöntekijät aloittivat vasta kesällä 2016. Me hankkeessa työskentelevät olemme Ammi Malkamäki ja Sanne Wikström. Hanke toteutetaan kahdella kielellä Hämeen ammattikorkeakoulun ja Ammattikorkeakoulu Novian yhteistyönä.

 

Työhömme kuuluu tiedottaa Uudenmaan maaseutuohjelmaan liittyvistä aiheista. Olemme käyneet paikan päällä tutustumassa hankkeiseen ja yrityksiin, jotka ovat saaneet rahoitusta maaseutuohjelmasta. Hankkeita ja yritystukikohteita esitellään sivustollamme sekä facebook-ryhmissämme.

Tänä keväänä Meidän Uusimaaseutu – Vår Nylandsbygd vastaa maataloustuki-infojen käytännön järjestelyistä. Ensisijainen tiedotuskanavamme ovat verkkosivustomme www.uusimaaseutu.fi ja www.nylandsbygd.fi sekä Facebook-sivustomme, joita on kaksi, suomenkielinen Meidän Uusimaaseutu – Vår Nylandsbygd sekä ruotsinkielinen Vår Nylandsbygd – Meidän Uusimaaseutu. Siellä esitellään hankkeita, yrittäjiä ja yleistä tietoa maaseutuohjelman ajankohtaisista asioista. Käy tykkäämässä molemmista - pysyt kärryillä siitä, mitä hankkeessamme on meneillään!

Tällä hetkellä työstämme verkkosivujamme. Tavoitteena on parantaa niiden käyttäjäystävällisyyttä, jotta kaikki kohderyhmät helpommin löytäisivät tarvitsemansa tiedon sieltä. Tiedotuksessa aiomme myös ottaa käyttöön monipuolisemmat työkalut, kuten videoesittelyt ja blogit, jotta pääsemme levittämään tietoa kaikesta jännittävästä, joka tapahtuu maaseutuohjelman ympärillä.

Ammi Malkamäki Sanne Wikström

AMMI MALKAMÄKI

Ammi Malkamäki on hortonomi AMK ja on aiemmin työskennyllyt mm. Länsi-Uudenmaan maaseutuhallinnossa sekä Uudenmaan ELY-keskuksessa.

SANNE WIKSTRÖM

Sanne Wikström on toimittaja ja on työskennellyt monta vuotta Västra Nyland -lehdessä. Hän on myös työskennellyt hankevetäjänä Pomoväst ry:ssä sekä Länsi-Uudenmaan Kylät -yhdistyksessä. Tällä hetkellä hän opiskelee työn ohella hortonomiksi.